Afgestudeerd aan de MTS voor fotografie werkte ik in diverse functies als ontwerper/fotograaf en vaak ook als projectleider. Ik ontwierp voorlichting exposities voor de Marine onderhoudsbedrijven (o.a. voor de Vlootdagen) en defensie voorlichting  (o.a. 175 jaar Koninklijke Marechaussee)

Sinds 1997 heb ik mijn eigen bedrijf van Zeijl Photo Design waarin al deze ervaring samen komt. Soms projecten met een langere looptijd, zoals bijvoorbeeld voor Zoetermeer het Gave Stad project, waaronder ook een tentoonstelling in China, maar ook familiefotografie. Sinds 2004 fotografeer ik vooral zakelijke portretten en bedrijfsfotografie. Een van de mooiste complimenten die mensen mij vaker geven is dat zij zich op hun gemak voelen tijdens het fotograferen. Dan durven zij zichzelf te zijn en kunnen we samen het beste naar boven halen. Daar word ik blij van.

Op deze site vind je beelden die zijn gemaakt van mensen, producten en bedrijven. Ze worden vooral gebruikt op de websites en in brochures.

Het is mijn passie om met positieve mensen te werken en de kracht van goed beeld over het voetlicht te krijgen. Met als onderliggend doel;  de positionering en promotie van jou en/of jouw bedrijfsactiviteiten zo natuurlijk mogelijk, maar toch opvallend te presenteren.

presentaties

Ik geef regelmatig presentaties over het gebruik van fotografie voor zakelijke doeleinden. Voorbeelden? Het gebruik van metadata in foto’s om je SEO te verbeteren en smartphone fotografie voor bedrijven.

Ton van Zeijl