buitenbeeld


Architectuur is buitenbeeld.

In architectuurfotografie gaat het om het nauwkeurig verbeelden van de creatieve gedachten van de architect. Dat is wat ik voorsta.

Gemeenten en stadsplanologie

Gemeenten hebben behoefte aan het vastleggen van hun plannen m.b.t. stadsplanologie. Een nieuwe wijk in beeld voor brochures en andere voorlichtingsdoeleinden.

Voor de Gemeente Zoetermeer is het project de Gave Stad bedacht. Doormiddel van wijk tentoonstellingen, een boek, een film en een tentoonstelling in zusterstad Xiamen in China werd de jongste geschiedenis van de stad over het voetlicht gebracht. bekijk het portfolio hieronder voor een impressie van de stad die als blauwdruk fungeert van de ideeen van architecten en stadsplanologen m.b.t. hoe Nederlanders wonen en leven.

Wat kan ik voor u betekenen?

Met oprechte belangstelling kan ik meedenken over hoe je project in beeld gebracht kan worden. Dat kan in fasen als het nodig is, waarbij bijvoorbeeld ook een website of social media campagne bedacht wordt. Uiteraard zorg ik ook snel voor een scherpe offerte. Kom vrijblijvend eens praten of mail je vraag. Via de knop onderaan deze pagina kom je direct bij contact en help ik je graag verder.

Loading

Buitenbeeld – Zoetermeer Gave StadBuitenbeeld – Rotterdam


Heb je een vraag of wil je een offerte?